Jos harkitset JUVÉDERM®-hoitoa, varaa ihan ensimmäiseksi konsultaatio hoitajalta.

Riippumatta siitä, tiedätkö jo tarkkaan mitä haluat vai kaipaatko vain lisätietoa, hoitaja esittelee sinulle eri vaihtoehtoja ja laatii sinulle oman yksilöllisen hoitosuunnitelman. Sinun ei ole pakko varata hoitoaikaa konsultaation jälkeen, vaan kyseessä on tapaaminen, jonka tarkoitus on antaa sinulle lisätietoa ja tehdä olosi turvalliseksi.

Täytä vastaukset alla oleviin kysymyksiin. Niiden avulla voit määritellä tavoitteesi ja ne alueet, jotka haluat käsitellä. Vastaustesi perusteella sinusta laaditaan kuva/profiili, jonka voit ottaa mukaasi konsultaatioon.

On hyvä idea lisätä profiiliin valokuvia itsestäsi. Niiden avulla hoitaja näkee eri ilmeitäsi, esimerkiksi miltä näytät, kun hymyilet tai kurtistat kulmiasi.

Yksittäinen hoitokerta kestää puolesta tunnista tuntiin. Kaikki JUVÉDERM®-täyteaineet sisältävät lidokaiinipuudutetta, joka vähentää mahdollista epämukavuutta hoidon aikana.

Tulokset näkyvät pian käsittelyn jälkeen. Pistoskohtien alueella voi esiintyä hieman punoitusta tai turvotusta.
Yleensä voit palata normaaliin arkeesi saman tien, hieman hoidosta riippuen. Tarkempaa tietoa saat hoitajaltasi.

Suosittelemme esittämään hoitajalle seuraavat kysymykset konsultaation aikana ennen hoitoajan varaamista:

1. KYSYMYS: Millainen koulutus ja työkokemus hoitajalla on? Luota pistoshoidoissa vain koulutettuun ja pätevään hoitajaan, joka osaa kertoa kokemuksistaan ja vakuuttaa konsultaatiossa.
2. KYSYMYS: Voisitko saada nähdä kuvia aiemmista hoidoista ja potilaista? Pyydä saada nähdä ennen- ja jälkeen-kuvia hoitajan aiemmista potilaista sekä samankaltaisia hoitoja läpikäyneistä potilaista.
3. KYSYMYS: Minkä merkkisiä tuotteita hoitaja käyttää? Tiedustele hoitajan käyttämää tuotemerkkiä ja miksi tämä on valinnut juuri sen. Valitse vain sellaisia täyteainetuotteita, jotka ovat Lääkelaitoksen virallisesti hyväksymiä ja sertifioimia.
4. KYSYMYS: Mitä hoitoja tarvitset haluamaasi lopputulosta varten? Voisiko hoitaja selittää hoitosuunnitelmaa? Hoitajan tulee ottaa huomioon myös emotionaaliset ulkonäkötavoitteesi, eli millaista tunnetta toivot lopputulokselta. Hoitajan tulee keskittyä tavoiteltavaan kokonaistunteeseen, ei vain yksittäisiin juonteisiin. Hyvä hoitaja myös kertoo, onko tavoitteesi mahdollista saavuttaa ja suosittelee hoitosuunnitelmaa. Hoitosuunnitelman tulee sisältää myös hintatiedot, jotta kaikki on selvää jo alusta lähtien.

ETSI KLINIKKA

Etsi lähin klinikka ja varaa konsultaatio.